Zelený král ti dává dopravu ZDARMA nad 999 kč

Co je kratom, aneb rostlina mnoha tváří

Kratom, známý také pod názvem Mitragyna speciosa, je stálezelený strom původem z jihovýchodní Asie, zejména z Indonésie, Malajsie, Thajska a Papuy Nové Guineje, kde slouží jeho listy jako tradiční prostředek podpory relaxace. Tato rostlina se stala předmětem zvýšeného zájmu právě díky svým účinkům. 

mceclip0-8Co je kratom: Kratom je tropická rostlina patřící do rodiny Rubiaceae, stejné rodiny jako kávovník. Listy tohoto stromu obsahují různé alkaloidy, především mitragynin a 7-hydroxymitragynin, které jsou zodpovědné za psychotropní účinky, které může kratom vyvolat.

Použití kratomu: Kratom se tradičně využívá v jihovýchodní Asii, kde se listy konzumují syrové nebo se připravují ve formě nálevu. Obyvatelé těchto oblastí často využívají kratom k podpoře fyzické pohody, zvládání bolesti a zlepšení nálady. V moderním světě však kratom získal popularitu i mimo tradiční použití.

Formy konzumace: Kratom se běžně prodává ve formě prášku, extraktu, či kapslí. Uživatelé mohou smíchat prášek s tekutinou, přidávat do jídla, nebo konzumovat kapsle podobně jako jiné doplňky stravy.

Účinky kratomu: Účinky kratomu mohou být rozmanité a závisí na mnoha faktorech, včetně dávky, odrůdy a citlivosti jednotlivce. Mezi běžné účinky patří uvolnění, povzbuzení nebo klidný stav mysli. Někteří konzumenti také pociťují pozitivní vliv na energii a náladu.

Používáme ověření věku Adulto