Zelený král ti dává dopravu ZDARMA nad 999 kč

Druhy kratomu: Přehled pestré palety odrůd

Kratom, tropická rostlina původem z jihovýchodní Asie, se stává stále populárnější alternativou pro ty, kteří hledají přírodní způsob navození pohody a pocitu relaxace. Existuje několik druhů kratomu, z nichž každý má své jedinečné vlastnosti a účinky. V tomto článku se zaměříme na několik zajímavých odrůd, jako jsou Red Kapuas Hulu Kratom, Maluku Kratom, Sulawesi Kratom, Green Kapuas Hulu Kratom, Kratom Red Malay, Red Elephant Kratom a White Kalimantan Kratom.

mceclip0-8

1. Red Kapuas Hulu Kratom: Red Kapuas Hulu Kratom patří mezi oblíbené červené odrůdy. Pochází z oblasti Kapuas Hulu v Indonésii a je známý svým silným a uvolňujícím účinkem. Uživatelé často hlásí pocit klidu a relaxace po jeho užití.

2. Maluku Kratom: Maluku Kratom pochází z Maluku, indonéského souostroví, a vyniká svým výrazným aroma. Tato odrůda může nabídnout vyvážený mix stimulace a uvolnění, což ji činí oblíbenou volbou pro mnoho uživatelů.

3. Sulawesi Kratom: Pěstovaný na ostrově Sulawesi, Sulawesi Kratom je známý pro své jemné a vyvážené účinky. Uživatelé často zdůrazňují jeho schopnost poskytnout energii a zároveň udržovat klidný stav mysli.

4. Green Kapuas Hulu Kratom: Green Kapuas Hulu Kratom je zeleným protějškem Red Kapuas Hulu. Tato odrůda je obecně spojována s povzbuzením a mírným uvolněním. Pro některé může být skvělou volbou pro podporu denní aktivity.

5. Kratom Red Malay: Pocházející z Malajsie, Red Malay je červený kratom s výrazným aroma. Uživatelé obvykle uvádějí jeho uvolňující účinky a schopnost podpořit klidný spánek.

6. Red Elephant Kratom: Red Elephant Kratom se vyznačuje svými velkými listy a silnými účinky. Tato odrůda bývá spojována s výraznou relaxací a analgetickými vlastnostmi.

7. White Kalimantan Kratom: White Kalimantan Kratom, pěstovaný na indonéském ostrově Kalimantan, je bílým kratomem známým pro své povzbuzující účinky. Uživatelé často hlásí zvýšenou energii a mentální jasnost.

Různé druhy kratomu nabízejí uživatelům rozmanitost ve volbě podle jejich individuálních potřeb a preferencí. Každá odrůda má svůj jedinečný profil alkaloidů a tedy i rozličných účinků. 

Používáme ověření věku Adulto